Al jaren fohn ik elke dag mijn haar en nu komt eindelijk Dyson met de Airwrap, een apparaat wat doet wat het beloofd en mijn verwachtingen meer dan waar heeft gemaakt.
De Dyson Airwrap is een stevig apparaat, niet zwaar en lig goed in de hand waardoor je makkelijk alle knoppen op het apparaat kan bedienen. Bovendien is de Airwrap niet luidruchtig wat wel zo prettig is voor mijn gezinsleden.
De Airwrap is verpakt in een mooie chique bewaardoos waar ook alle opzetstukken in kunnen worden bewaard. Zo wordt het gebruikmaken van de Airwrap elke dag weer een ware beleving. Het enige wat ik mis in de bewaardoos, is dat je het snoer niet netjes kunt oprollen of samenbinden.
Ik was erg verrast door de blaaskracht die de Airwrap heeft. Deze is zo sterk dat mijn haar sneller droog is dan ik gewend was. Het wisselen van de opzetstukken gaat zeer eenvoudig als ook het bedienen van de knoppen om de blaaskracht aan te passen en de warmte te regelen.
De diverse opzetstukken zorgen ervoor dat de Airwrap voor ieder haartype te gebruiken is. de gladmakende borstels gebruiken het coanda effect waarbij de lucht langd de haren wordt geblazen. Je kan dan gelijk je haar stylen en drogen. De krulopzetstukken zij ook makkelijk in gebruik. Je brengt de Airwrap in de buurt van je haar en de Airwrap rolt zelf je haar om het krulopzetstuk.
Zelf gebruik ik de krulborstel in combinatie met de pre-styling föhn het meeste omdat deze voor mij het beste resultaat geeft. Ik heb zelf halflang haar, met langer haar zou ik eerder de krulopzetstukken gebruiken. Met zowel de krulopzetborstel als met de krulopzetstukken kan je je krul extra formule geven door voordat je de borstel-of krulopzetstuk uit je haren haalt, de koude luchtstroom even aan te zet. Doordat ik halflang haar heb, mis ik wel een wat dunnere krulborstel dan zou de set voor mij helemaal compleet zijn.
Omdat ik elke dag mijn haar krul,is het een prettig idee dat de Airwrap is voorzien van een intelligente warmteregeling waardoor je haar niet wordt blootgesteld aan een temperatuur van meer dan 150 graden. In het verleden heb ik wel eens een haarbeschadiging hierdoor gehad.
De prijs van de Airwrap mag dan zeker wel aan de hoge kant zijn maar ik vind dit meer dan waard door alle nieuwe technologieën die de Airwrap heeft.
Kortom een zeer complete set voor elk haartype. Ik ben zeer tevreden en kan de Airwrap aan iedereen aanraden.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Goed schoon te maken
- Geluid
- Design
- Stevigheid van de Airwrap
Minpunten
- Prijs
- Ontbreken van een dunnere krulborstel